Tuesday, April 27, 2010

230410/240410


The stories began when I got a sms from Cik Afiqah on Friday, asking me to stay overnight at her house. Then, bermulalah sesi pujuk memujuk mama. Mission accomplished dgn alasan2 yang btul2 munasabah. phew! Dalam 6 lebih, aku selimat tiba di teratak muttaqin. Time tu, sep2 ni memang sudah ada kat luar. Bajet2 nak sambut kedatanganku. hee. Lepas tu, sesi borak2 dengan fiq same yine till maghrib. After that, all the girls (een, fiq, ten, ani, yine and me) were busying preparing for the bbq. Boys pn x terkecuali. Bajet2 rajin semuanya. Haha. Nabil & Nazrey memang sangat hebat bila digandingkan bersama. Macam2 gaya, lagat dan cerita tak henti2 walau seminit. Fuhh, dah lama aku xgelak camtu. Pil cik kick tik auww~



Makan punyer makan, cerita punyer cerita, then, sama2 berkemas. Sekejap jer, tak rase cam berkemas pun. Inilah dinamakan konsep "Yang berat sama dipikul, yang ringan sama dijinjing" Cewass~ Lepas tu baru aku rasa nak makan. Bajet malu la kononnya. Haha. Btw, I received something in green paper bag that night, gee~~ Relax2 jap sambil tengok tv, SPA Q. Aku still ingat 1 ayat tu, " I x jealous tapi envy jer" hee. I like that phrase, kiuut~ Lepas tu, masuk bilik, ready2 nak tido. Ten & Een mengambil tempat atas katil. The rest're still gosipping. And as usual, when it comes to "the topics" ... Hahaha. Skip? Boring? OMG xD Then, sama2 ke dreamlands~ I really enjoyed that night. Words cannot describe it, thats all what i could say. Not forgotten, Million thanks to Mama kasmah yang merangkap ibu kepada Afiqah yang betul2 baex :)


soul brothers+ calculators


soul brothers+ calculators


*credit to faww*
Next day, BBQ at Perdana Resort. 6 girls in Kembara. Cik niniey pemandu berhemah yang diawasi oleh 5 orang pegawai JPJ yang berstatus L except een yang sudah berstatus P sehari yang lepas. Hee.

"Kawasan sekolah,tiga puluh, tiga puluh" "Eh2, brek2" xD

dan alhamdulillah kami selamat tiba di Perdana resort.Memandangkan kami sampai awal, kitaorang keluar ke PCB (Pantai Cahaya Bulan) Panas betul, snap 2 3 pics, terus balik.Selepas zohor, sesi bbq-ing bermula. Then, kitaorang ke PCB sekali lagi.Kali ni dah tak panas sangat dah. Bez wuu duk tepi pantai. I like~~


*credit to een*

After that, came back to Fiqah's home.What a tiring day but, a memorable one.Then, hantar cik niniey ke bus station. Beliau suda ingin balik ke perak. Akak datang dan terus balik. Home sweet home.
i like :)
*credit to ten*

The next and following day, i got fever and cold ><
Nota kaki: Thanks a lot my friends for cheering me up. Bff



4 comments:

aRe-fiqah said...

hahaha..
plg bezz saat tik abakzz..
skip..kas2...
spa leni ak ingt...kiut glow..
hahahaha

p/s:geli atie laa..XD

AtikAh said...

wowo, sapo abakz bena.
diriku tak bersalah.
tik just oyat ckit jah.
sep2 ni jom namboh. har3

p/s: bajet2 xse ngaku, xD

assabakie said...

sama je korang..haha

" I x jealous tapi envy jer"
amek d crito ruponyo..haha!

AtikAh said...

ape yang same? demo pn samo. har3
hom2, kiut kan?
tp pil chik kick tik auww lg kiut XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...